Servicii de consultanta

Servicii de consultanta

Integraledu ofera o gama completa de servicii pentru orientarea in cariera si aplicarea la institutiile de invatamant din strainatate si din tara. Studentii nostri sunt acceptati cu succes in Regatul Unit al Marii Britanii, Olanda, Danemarca, Germania, Austria, Belgia, Suedia, Elvetia, Spania, Italia, Franta, Grecia, Cipru, SUA si Canada. Suntem aici pentru a te ghida chiar inainte de a te decide asupra programului de studiu, dar si pentru a te ajuta sa faci alegeri in baza unuia dintre cele mai populare teste de orientare in cariera, dezvoltat de Cambridge Occupational Analysts. Te vom sprijini pana cand aplicatia ta va fi acceptata si ti se va oferi un loc la universitate.

 

Daca ai ales deja domeniul in care doresti sa studiezi, dar nu si tara, te putem ajuta cu un research privind destinatiile de studiu pentru programul ales, cerintele generale de admitere, calificarile necesare, taxele de scolarizare, costurile de trai si tipurile de ajutor financiar disponibile. Exista o multitudine de burse, subventii, imprumuturi si alte mijloace pentru a-ti finanta studiile - trebuie doar sa te adresezi consultantilor nostri.

 

Echipa noastra de consultanti educationali cu experienta indruma peste 3000 de studenti in fiecare an. Poti solicita o programare la unul dintre cele 6 birouri din Romania, sau te poti intalni cu consultantii la unul dintre targurile educationale World Education Fair, care au loc de doua ori pe an.

 

SESIUNEA DE INFORMATII GRATUITA

Consultantii IntegralEdu detin toate informatiile de baza de care ai nevoie pentru a incepe aplicatia la studiu in strainatate: destinatii, taxe de scolarizare si costuri de trai, cerinte de admitere, termene liminita ale aplicatiilor si informatii specifice. Rezerva sesiunea gratuita de informatii ACUM! 

Serviciile noastre vin in diferite pachete, care sunt concepute pentru nevoile studentilor si familiilor din Romania. Odata ce ai participat la una dintre sesiunile noastre gratuite de informatii, poti alege unul dintre pachetele noastre de servicii. Alege pornind de la Free Pack pana la Premium Pack, in functie de nevoi si de numarul de institutii la care doresti sa aplici.

 

Free Pack

Free Pack este conceput pentru studenti foarte independenti, care isi cunosc deja destinatia de studiu si si-au ales universitatea dorita. Consultantul Integraledu se va asigura ca aplicatia este in conformitate cu standardele universitatii si te va asista in procesul respectiv, dar ti se va solicita sa iti pregatesti toate documentele necesare, traducerile, scrisoarea de motivatie, CV-ul, etc.

 

Welcome Pack – 100 euro

Welcome Pack contine consultanta cu privire la cea mai buna destinatie pe domeniul de studiu ales. Rezultatele testelor tale vor fi evaluate, performanta academica va fi analizata, iar consultantul iti va recomanda cea mai buna tara pentru 3 institutii adecvate la care sa aplici. Vei primi indrumari cu privire la modul de pregatire al scrisorii de motivatie si al CV-ului si, odata ce acestea vor fi finalizate, vor fi verificate. Bugetul tau va fi evaluat si vei fi sfatuit cu privire la bursele pe care le poti accesa.

 

Popular Pack – 200 euro

Popular Pack este conceput pentru a acoperi cele mai des intalnite nevoi ale aplicantilor romani. Acesta este ales de 73% dintre aplicanti, deoarece ofera asistenta suplimentara pentru doua destinatii de studiu. De exemplu, multi studenti care aplica in Regatul Unit isi fac un plan de rezerva in Olanda; cei care aplica in Elvetia aleg de obicei si Germania sau Austria. Popular Pack ofera mai multe sesiuni de feedback pe scrisoarea de motivatie si CV. Acest lucru inseamna ca iti vei pregati scrisoarea cu ajutorul consultantului, pentru ca aplicatia ta sa iasa in evidenta intr-un mediu competitiv.

Cu Popular Pack vei primi asistenta in procesul de cazare. Uneori, sa iti asiguri locuinta poate fi mai dificil decat sa iti asiguri locul la universitate. Exista orase care nu ofera suficienta cazare pentru studenti si ajutorul consultantului educational poate fi important in procesul de cautare al unui loc de cazare.

Pachetul include, de asemenea, informatii despre asigurari medicale si vize.

 

Premium Pack – 300 euro

Premium Pack ofera o perspectiva globala si o gama larga de institutii. Este conceput pentru cele mai exigente programe, sau pentru orice program restrictionat in numar de locuri. Aceste aplicatii necesita mai multe ore de consultanta si documente suplimentare pentru dosar, inclusiv teste sau portofolii. Cu Premium Pack vei beneficia de tot ce este inclus in Popular Pack, plus un indrumator personal pentru scrisoarea ta de motivatie si alte documente remarcabile. Numarul de sedinte de consultanta este nelimitat si include sesiuni de pregatire pentru interviu, dar si pentru documentele de viza necesare Marii Britanii si SUA.

 

 

Ce presupune consultanta educationala IntegralEdu?
 

  • Sedinte de consultanta individuala, in biroul IntegralEdu sau online

In cadrul sedintelor de consultanta individuala (in biroul IntegralEdu sau online) vom aplica expertiza detinuta in intelegerea nevoilor specifice si a asteptarilor fiecarui student, raspunzand astfel principalelor intrebari referitoare la studiul in strainatate.

  • Consultant dedicat

In cadrul sedintelor iti vei cunoaste consultantul educational care te va sprijini pe parcursul procesului de admitere si vei afla particularitatile fiecarei destinatii educationale. Acesta iti ofera bugetele estimative necesare de care ai nevoie in functie de destinatia de studiu sau chiar iti ofera optiuni viabile in functie de bugetul propus de tine. De asemenea te ajuta sau te indruma spre obtinerea diverselor finantari sau burse. 

  • Informatie verificata

Vei fi informat cu privire la procedura de admitere, documentatie necesara, deadlineuri, dar si informatii despre ce tipuri de camere sunt disponibile, costuri, facilitati si cum le poti rezerva pentru cazare in campus.

  • Experienta in domeniu si portofoliu variat

Suntem prezenti in Romania de 12 ani si avem o experienta internationala de 27 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate. Prezenti in Romania din 2008, Consultantii IntegralEdu lucreaza in present cu peste 200 de institutii de invatamant de top din intreaga lume.

  • Ajutor in situatii neprevazute

Avand in vedere ca scopul consultantului educational este sa te ghideze de-a lungul fiecarui pas din procesul de admitere, acestia devin o resursa importanta in eventualitatea in care intervin situatii neasteptate, spre exemplu: cerinte neclare din partea universitatilor, anularea anumitor cursuri, situatii delicate de sanatate, neindeplinirea conditiilor impuse de universitati. 

Pana acum zeci de mii de tineri au beneficiat de acest serviciu si acum fac parte din #integraledusquad. Te invitam sa li te alaturi!

                                                                                    

 

Pentru a identifica parcursul si pachetul de servicii potrivit tie, te invitam sa contactezi un consultant educational pentru a stabiliti o programare!

 

Stim ca in anii finali de studiu TIMPUL este cea mai importanta resursa a unui student, astfel un consultant IntegralEdu iti va asigura un proces de admitere rapid si eficient.​