Luca, elev la Rochester Independent College

Luca,  elev la  Rochester Independent College

 

Am aflat de IntegralEdu de la cel mai bun prieten al lui Luca, Andrei, care este acum in ultimul an la Bromsgrove School. A facut pasul acesta fiind indrumat cu profesionalism de echipa IntegralEdu. Am contactat si noi IntegralEdu. Voiam o scoala online din Noua Zeelanda unde Luca sa faca ultimul an de liceu, urmand ca apoi sa aplicam si pentru facultate.


Am fost directionati catre Simona Gal care pe tot parcursul colaborarii ne-a impresionat prin implicare, disponibilitate si profesionalism. Cu ajutorul Simonei ne-am dat seama ca Noua Zeelanda nu este cea mai buna varianta in aceasta etapa de scolarizare a lui Luca. Ne-a sugerat sa incercam in sistemul de A Levels in UK, despre care nu stiam mare lucru.

Materiile dorite de Luca ingreunau gasirea unei scoli online, iar anul scolar incepuse deja de 2 saptamani in Anglia. Dupa o prima incercare am crezut ca nu sunt sanse. Dar am fost asigurati ca inca exista speranta. Asa a fost. Acum Luca este inscris la Rochester Independent College dupa ce a sustinut un interviu de evaluare care a fost decisiv. Mai mult, Simona a obtinut si o reducere a taxelor care conteaza ptr noi.  Am inceput scoala cu o luna intarziere. Vom face 2 ani in 1 pe repede inainte. Nu credeam ca se poate. 
Pentru alegerea facultatii vom apela tot la IntegralEdu.

Multumim, IntegralEdu!
Multumim, Simona!

Citeste si