Diana Mariut

26 aug. 2019 admin 1133 views
Diana Mariut

Visul meu a fost intotdeauna sa calatoresc in intreaga lume asa ca atunci cand am aflat de acest program, mi-am zis ca este cea mai buna modalitate sa incep sa fac acest lucru. Nu a fost usor, situatia scolara facea parte din documentele necesare pentru dosarul de viza iar restantele nu erau aceptate. O alta provocare era din punct de vedere financiar, daca nu aveai banii necesari sa-ti acoperi costul de program si al biletului de avion, trebuia sa te imprumuti pe la rude, prieteni, etc. pentru ca nu exista creditul BRD. Mi-am dorit insa atat de mult sa ajung  in State incat nimic nu m-a oprit din drumul meu. Si a meritat pe deplin din toate punctele de vedere. Au fost cele mai frumoase veri, de care imi voi aduce mereu aminte cu drag!

Programul Work and Travel este astazi mai accesibil ca oricand, trebuie doar sa-ti doresti sa ajungi acolo. Vizitezi locuri pe care le vezi doar in filme, iti imbunatatesti limba engleza, iti faci prieteni din toate colturile lumii, iti cumperi gadget-uri si haine mult mai ieftine decat in Romania. De asemenea, iti poti trece aceasta experienta la CV si poate fi un punct de plecare foarte bun in viitoarea ta cariera. Vei avea tot sprijinul nostru pe parcursul intregului proces - de la inscrierea in program, pana la obtinerea jobului dorit si vizei, achizitionarea biletului de avion, pe perioada cat esti in State dar si la intoarcerea in tara, cand te vom ajuta sa-ti recuperezi taxele platite Fiscului American.

Diana este Manager pe Departamentul Work and Travel in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. O puteti contacta la adresa de e-mail dtoth@integraledu.ro.
26 aug. 2019 admin 1133 views