Daniel Ene, HU University of Applied Sciences Utrecht (Olanda) - International Business and Management Studies

31 ian. 2017 admin 1924 views
Daniel Ene, HU University of Applied Sciences Utrecht (Olanda) - International Business and Management Studies

Pe baza experientei acumulate in liceu in domeniul business, am decis sa continui cu acesta. Sunt in anul doi si nu regret decizia de a studia International Business and Management Studies in Olanda. Imi place foarte mult sa fiu independent, iar aceasta este una intre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut vreodata.

Ce imi place cel mai mult la acest program este ca poti sa aplici ce inveti. Sunt multe cursuri, precum Business Project, in care folosim cazurile companiilor internationale ca Unilever pentru a pune in practica teoria din carti. E un exercitiu bun pentru a vedea cum marile companii reactioneaza in fata schimbarilor de pe piata. Cele mai multe profecte sunt in echipa, ceea ce inseamna ca trebuie sa lucrezi cu oameni de diferite nationalitati. Nu e deloc dificil sa lucrezi cu oameni care provin din diferite tari si te pregateste de asemenea pentru viitorul tau job la o companie internationala.

Pe langa cursuri, am si un job part time. Lucrez ca bucatar la un restaurant din Utrecht si imi place mult. E o a doua profesie pe care o invat in timpul liber si ma ajuta sa imi finantez studiile.

Pentru mai multe informatii despre HU University of Applied Sciences Utrecht, click aici. 

31 ian. 2017 admin 1924 views