Cristian Tene

Cristian Tene

Mereu am fost omul care a mers pe premisa ”Whatever you are, be a good one” si mi-a placut sa ajut oamenii sa evolueze pentru a obtine cele mai bune rezultate de la ei. De patru ani sunt familiarizat cu volunatariatul studentesc si voi ramane mereu curios de noi provocari in domeniu. Aceasta experienta ma face sa inteleg mult mai usor problemele, nevoile, dar si curiozitatiile studentilor care opteaza sa isi petreaca o vara unica in State cu ajutorul IntegralEdu Work and Travel.


Provocarea pe care o presupune programul Work and Travel este un "must do" pentru fiecare student care vrea sa simta pe pielea lui "The American Dream". Aici, studentii au ocazia de a imbina utilul cu placutul, de la schimbul intercultural, pana la ajunge in locuri pe care le-au vazut doar in filme si de a lega prietenii frumoase care sa le ofere o vara de neuitat. Atat eu, cat si colegii mei le stam la dispozitie, acestia beneficiand de suportul si sprijinul nostru, chiar si cand sunt plecati in State. 
Vrei sa iti facem o vara memorabila?! Stii unde ne gasesti!

Cristian este consultant Work and Travel in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. Il puteti contacta la adresa de email cristian.tene@integraledu.ro