Mario Andrei, Groningen University

Mario Andrei, Groningen University

Andrei Mario este student la Groningen University, International Business si ne-a raspuns la cateva intrebari.

Esti multumit de programul si universitatea aleasa?

Sunt foarte multumit de programul si universitatea aleasa. Toate astea nu ar fi fost posibile fara IntegralEDU Galati. Elena Ostache m-a ajutat foarte mult sa imi gasesc cariera potrivita. Datorita ei, in  2019 voi fi absolventul uneia din cele mai bune facultati de pe planeta.

 

Ce planuri de viitor ai? Ce greutate are o diploma de licenta de la universitatea ta in domeniul in care o sa vrei sa lucrezi?

Planul meu de viitor este sa am propria companie. Diploma mea de licenta este extrem de cautata pe piata muncii pentru ca Universitatea mea e top 100 in lume si facultatea mea e in top 1% din toata lumea fiind dubla acreditata de EQUIS si AACSB. Programul meu (International Business) este unul din cele mai bine cotate programe din lume.

 

Cum ti se par profii? Ai mult de invatat?

Profesorii sunt niste oameni exemplari. Daca ai noroc si nimeresti un profesor care este olandez, vei invata foarte multe si iti va face placere sa te duci la cursuri. La programul meu este extrem de mult de invatat (International Business), cam 6-7 carti pe semestru de citit integral.

 

Care sunt activitatile din timpul liber? Cam cat cheltuiesti pentru ele?

In timpul meu liber transmit in flux pe Twitch.tv/zaraphx si asta implica ca stau mai mult pe acasa. In schimb, cand nu stau acasa ies in oras sa beau o bere si sa mananc ceva de-a locului sau ma duc sa vizitez alte orase din tarile vecine.

 

Cam cat cheltuiesti pe luna pe cazare, mancare , utilitati, manuale? Ce spun parintii de cheltuielile tale?

Undeva intre 700-800 pe luna. Cheltuilelile sunt foarte ok tinand cont ca apartamentele in Olanda sunt extrem de scumpe. Parintii mei nu se plang deoarece viata e relativ mai ieftina in raport cu calitatea aici.

 

Pentru mai multe informatii despre University of Groningen, click aici.