Ana-Maria Bobei - castigatoare a concursului "Romanian Business, Swiss Style"

3 mai 2017 admin 3267 views
Ana-Maria Bobei - castigatoare a concursului "Romanian Business, Swiss Style"

In primul rand, as dori sa va descriu in cateva cuvinte ce insemna aceasta experienta in Elvetia pentru mine. Momentul in care am fost anuntat ca am castigat concursul "Romanian Business Swiss Style" nu a putut fi exprimat prin cuvinte, pentru ca era complet unic pentru mine, a fost inceputul aventurii mele intr-una dintre cele mai impresionante tari pe care le-am vizitat vreodata. Am fost sigura ca aceasta experienta in Elvetia era pe punctul de a-mi schimba directia vietii, perspectiva mea si acest fapt s-a dovedit a fi realitate, pentru ca acum am reusit sa-mi fixez perspectivele viitoare si sa inteleg ca Elvetia este locul in care vreau sa continui studiul, sa aprofundez cunostintele si abilitatile mele in ceea ce priveste domeniul afacerilor.
Aceasta experienta memorabila mi-a oferit o mare oportunitate de a vizita cele mai prestigioase universitati din Elvetia, care se concentreaza pe standarde de inalta calitate si superioare in afaceri, arta culinara si management hotelier. M-am bucurat foarte mult sa ma intalnesc, sa discut cu persoane importante care isi dedica timpul sa depuna mult efort pentru a "construi" personalitati valoroase in industria ospitalitatii. In acelasi timp, am avut sansa de a intra in contact cu studenti bine pregatiti si muncitori, care mi-au spus despre experienta lor in Elvetia, au fost deschisi sa-mi dea sfaturi, sa-mi traseze calea catre lumea ospitalitatii si de afaceri, pentru a ma incuraja sa-mi urmaresc visul.
Pentru a rezuma, as fi foarte bucuroasa sa ma intorc in curand in Elvetia si nimic nu ma poate impiedica sa imi ating obiectivul, mai ales in ceea ce priveste cariera mea.

 

Pentru mai multe informatii despre concurs si despre institutiile Swiss Education Group, click aici. 

3 mai 2017 admin 3267 views