Alexandra, Sevenoaks School

Alexandra, Sevenoaks School

"IntegralEdu a modelat in 10 ani destinul Alexandrei."

"Nici nu am visat ca Sevenoaks School, o scoala fondata in1432 sa ne ia in considerare aplicatia noastra pentru Sixth Form (clasa XI si XII) la cea mai avansata schema de scolarizare - Bacalaureatul International. Urmarim online aceasta scoala extrem de selectiva de circa 10 ani deoarece are cele mai bune performante scolare din UK si este in primele 10 din lume. Absolventii sunt acceptati in masa la Oxford, Cambridge, Imperial College, UCL si universitati americane precum: Stanford, Yale, Princeton si Columbia. Nici acum nu intelegem cum este posibil.

IntegralEdu ne-a prezentat inca din clasa I a Alexandrei (varsta 7 ani) cerintele si calea de urmat pentru a accesa liceele si universitatile de top din vestul Europei. Am ascultat si am urmat pasii recomandati de IntegralEdu. Patru ani la rand, Alexandra a mers in tabere de limba engleza in Marea Britanie cu subiecte academice, cand a fost posibil si cu examen international inclus.

Trei ani la rand, Alexandra a mers pe timpul veri in Germania cate 3 saptamani pentru invatarea limbii germane intensiv. O vara in China pentru consolidarea limbii chineze si inca o vara in Anglia pentru pregatirea admiterii la liceu.

Am aflat ca engleza se invata in Anglia si germana in Germania! :) Spunem asta pentru ca am vazut evolutia copilului nostru. Invatare rapida, eficace, cu accent.

Alexandra a facut sport, a invatat patru limbi straine, engleza, chineza, germana si franceza (la scoala), canta la chitara si s-a implicat in proiecte de IT (coding si robotica). In acelasi timp, experienta internationala, dezvoltarea personala si maturitatea procesului de invatare au ajutat-o sa intre atunci cand a fost nevoie la Colegiul National Sf Sava (Matematica –Informatica) pentru a absolvi cu succes clasa IX si X-a.

Am aflat de la IntegralEdu ca mediul de invatamant de top din Anglia si Statele Unite cauta la viitorii candidati:

  • Pregatire academica inalta la materiile de interes; note mari (stiintele exacte sunt peste tot);
  • Experienta internationala;
  • Limbi straine; cat mai multe, limbi ale celor mai puternice tari dar si limbi rare;
  • Maturitate (vezi experienta in tabere cu IntegralEdu, sistemele de invatamant UK, Germania, China-Asia);
  • Proiecte si lucrul in echipa, in scoala sau in afara scolii;
  • Locul I sau pozitii de varf la concursuri nationale si internationale;
  • Voluntariat, cluburi academice;
  • Dar sa facem si sport, sa cantam la un instrument, sa facem turism;

Pentru scolile selective (de top) acestea sunt cerintele care fac diferenta intre elevii admisi si respinsi.

Alexandra este acum studenta Lower Sixth la Sevenoaks School UK. Bacalaureatul International va fi foarte greu dar este extrem de bine primit de universitatile americane si de cele englezesti. Viitorul este al ei si a fost deja modelat.

IntegralEdu ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, inclusiv comunicarea cu scolile, pregatirea documentelor si telefoane de urgenta cand a fost nevoie.

Parintii multumesc.

Recomandare pentru alti parinti: Incepeti cat mai din timp!"


Sevenoaks School