Alex Vasile

26 aug. 2019 admin 136 views
Alex Vasile

Sunt un om curios si pragmatic si mereu mi-a placut sa gasesc solutii optime in toate, atat pentru mine, cat si pentru cei din jurul meu. Am facut voluntariat 7 ani si in ultimii 3 am lucrat preponderent cu studenti. Am ajuns, astfel, sa cunosc foarte multi oameni si sa am parte de tot felul de experiente, care s-au transformat, in timp, in experienta.

Imi place enorm entuziasmul specific acestei varste, curiozitatea tinerilor in legatura cu ce se intampla in jurul lor si dorinta de a cunoaste noi orizonturi. Din punctul meu de vedere, programul Work and Travel se pliaza perfect pe nevoile si dorintele studentilor si reprezinta un reper important in acumularea de experiente benefice, atat utile, cat si placute si de crearea unor amintiri ce raman pentru tot restul vietii.

IntegralEdu este, fara doar si poate, un mediu primitor, cu oameni draguti si pregatiti, dispusi oricand sa-i ajute pe cei care le calca pragul.

Povestile noastre sunt scrise. Care va fi povestea ta?

Alex este consultant Work & Travel in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. Il poti contacta la adresa de mail avasile@integraledu.ro.
26 aug. 2019 admin 136 views