Ada Moldovan

14 iun. 2018 admin 284 views
Ada Moldovan

Copilul din noi nutreste ancorarea in taramul fascinantei copilarii. Deci vom cauta prin mijloace variate sa satisfacem aceasta nevoie, uneori vom incepe de la varste fragede, alteori, in calitate de adulti-parinti, prin experientele copiilor nostri. Vrem ca ei sa “guste” cat mai mult din paleta cosmopolita a ofertelor educationale. Si aici, intervenim noi, consultantii educationali, jucand (la modul cel mai serios) un rol esential in procesul de planificare educationala.  

Cand vine vorba despre taberele educationale, pot afirma cu incredere ca acestea sunt de departe mult mai mult decat sugestia numelui. O tabara educationala este un micro-sistem, al carui elemente concura intr-un mod profesionist la slefuirea viitorului tanar-adult.

Personal, consider ca detin parghiile necesare, care, odata puse in miscare, prin: entuziasm si meticulozitate, ofera sprijinul necesar si complet in vederea obtinerii unei experiente multi-culturale de neuitat.

Ada este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Timisoara. O puteti contacta la adresa de email ada@integraledu.ro.

14 iun. 2018 admin 284 views