New Questions

Buna! Pentru admiterea la universitate, toate sunt acceptate, insa unele universitati prefera IELTS sau CAE in detrimentul TOEFL. Altele, au examenele lor interne de limba straina. Iar pentru echivalarea cu examenul de limba engleza de la Bacalaureat, oricare dintre testele mentionate poate fi echivalat.
In ceea ce priveste studiile universitare de licenta in Anglia, oferta universitatilor ramane neschimbata. De asemenea, oportunitatea de a accesa un imprumut care acopera integral taxa de scolarizare la o universitate britanica ramane disponibila. Pe 11 Octombrie, Statul Britanic a confirmat ca toti studentii care vor incepe un program universitar de licenta in 2017 vor continua sa primeasca imprumutul in aceleasi conditii, pana la finalizarea programului de studiu ales. Mai multe detalii, va rugam sa accesati aici: http://www.worlduniversities.ro/ro/articles/confirmare-imprumuturi-studentesti-in-marea-britanie Va tinem la curent oricum cu toate noutatile educationale pentru toate ciclurile de studii in Marea Britanie, odata ce avem noutati.
In Spania avem ca universitate partenera European University (vezi programe aici: http://www.worlduniversities.ro/i/ro/european-university). Daca doresti sa te ajutam in procesul de admitere pentru aceasta institutie sau pentru alte universitati din Spania, dar care nu ne sunt partenere, te rugam sa ne contactezi la numarul 021 311 0572 pentru biroul din Bucuresti sau vezi aici:http://www.worlduniversities.ro/ro/articles/contact toate birourile noastre din tara, pentru a stabili o intalnire cu un consultant, care te poate ajuta cu mai multe informatii.